Elbilstillverkaren satsar på barnfotboll

Det råder ingen tvekan om att elbilar har blivit mycket populära och eftertraktade. Funderar du på att investera i en elbil inför nästkommande år kan en av Kias modeller vara att rekommendera. Det beror inte på att just Kia är bättre än någon annan elbilstillverkare, utan att du samtidigt är med och stödjer barnfotboll när du väljer bilar från deras varumärke.

Att få barn att röra på sig är viktigt i ett samhälle där vi blir allt mer stillasittande. Fotboll är en mycket rolig sport där både kvinnor och män – barn och unga, träffas för att dela intresset för sporten tillsammans. Vill du köpa begagnad elbil och samtidigt stödja utvecklingen av barnfotbollen bör du satsa på en bra bil från just Kia. Du hittar ett flertal av deras populära modeller hos Holmgrens bil.

Hur stöttas barnfotbollen?

På vilket sätt är det då som biltillverkaren är med och stöttar sport inom barnfotboll? Kort och gott kan man säga att de stödjer lokala fotbollsklubbar, samtidigt som de har skrivit under de så kallade Asllanikontraktet. I korta drag innebär det att alla barn ska få möjlighet att delta i fotbollen på samma villkor, oavsett om man är flicka eller pojke eller vilken etnicitet man har. Fokus ska ligga på att hitta glädjen i sporten tillsammans!